AKTUELLT
 

 

Autogiro och e-faktura
Koppla dina fakturor till Autogiro
 
Ett enkelt sätt att betala RoBos hyror är via Autogiro. Vi erbjuder dig att helt utan kostnad ansluta dig till Autogiro. Via Autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt bankkonto efter avisering och på en bestämd dag.
 
Din räkning kommer att skickas hem till dig som vanligt. Av räkningen framgår att den kommer att betalas via Autogiro. Stämmer uppgifterna på räkningen behöver du inte göra mer än att se till att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen.
 
Att ansluta sig till Autogiro är kostnadsfritt men du måste lämna ett medgivande om att pengar för betalning av dina räkningar från Robertsfors Bostäder tas ut från ditt bankkonto.
 
Medgivande till autogiro
Ditt medgivande lämnar du enklast igenom att skriva ut en ansökan under blankettservice och skicka in den per post till Robertsfors Bostäder, Storgatan 13 915 81 Robertsfors. 
För att få en anmälningsblankett, kontakta robo@robertsfors.se 0934-14113
 
Betala med e-faktura
Vi erbjuder dig som är ansluten till en Internetbank att betala dina räkningar till oss med e-faktura.
Tjänsten innebär att räkningen elektroniskt skickas till din internetbank. När du loggar in på din internetbank har du information om att det finns en räkning att betala. Klicka på e-fakturan och fakturan kommer upp på skärmen
.
Det enda du som kund behöver göra är att kontrollera och godkänna fakturan. Ingen annan kan förändra eller läsa räkningen. Du behöver inte skriva ut fakturan, räkningen lagras elektroniskt hos banken.
 
Fördelar med e-faktura
Betalningen går säkert fram med angivande av OCR-nummer och bankgironummer utan att du behöver fylla i detta. Du kan läsa och betala dina räkningar var du än befinner dig så länge du har tillgång till en internetuppkopplad dator. Det är miljövänligt eftersom räkningarna aldrig behöver skrivas ut.
 
Önskar du betala med e-faktura?
Anmäl dig hos din internetbank! Gå till ”Anmälan e-faktura”. Leta fram Robertsfors Bostäder bland de företag som kan erbjuda e-faktura. Fyll i uppgifterna.
 

RobertsforsBostäder | Storgatan 13, 915 81 Robertsfors | Telefon: 0934 - 141 13 | robo@robertsfors.se produktion: xit ab